Παρουσίαση Διαδραστικών Συστημάτων Μάθησης στη Θεσσαλονίκη από την Cosmos Business Systems | CBS


Παρουσίαση Διαδραστικών Συστημάτων Μάθησης στη Θεσσαλονίκη από την Cosmos Business Systems

Η Cosmos Business Systems την Τρίτη 03/10/2023 σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο HYATT REGENCY παρουσίασε στην εκπαιδευτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης τα νέα Διαδραστικά Συστήματα Μάθησης με live Demo.

 

Η χρήση των διαδραστικών συστημάτων, τα οποία ήδη εγκαθίστανται στο σύνολο των τμημάτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, έχουν ως στόχο την υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού της εκπαίδευσης που προάγει την εκπαιδευτική καινοτομία και την προώθηση του μαθητοκεντρικού μοντέλου εκπαίδευσης.  Η αλληλεπίδραση των μαθητών με το διαδραστικό μαθησιακό περιεχόμενο ενισχύει το ενδιαφέρον για μάθηση, οδηγεί σε αύξηση της συμμετοχής στην εκπαιδευτική διαδικασία και συντελεί στην ανάπτυξη πολλαπλών δεξιοτήτων, μεταξύ των οποίων η κριτική σκέψη και η δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων.

 

Η Cosmos Business Systems έχει αναλάβει την προμήθεια και εγκατάσταση 12.500 διαδραστικών οθονών στα σχολεία της ελληνικής επικράτειας, ως βασικός προμηθευτής του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση διαδραστικών συστημάτων μάθησης» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού.